Frenkie houdt (net als ik), van blote babyvoetjes….

Enkele weken geleden kreeg ik een berichtje met de vraag of ik rond eind februari een Newborn- lifestyle shoot kon gaan doen. Een trotste tante, wilde dit graag cadeau geven aan haar broer en schoonzus, want haar neefje was onderweg. Superleuk natuurlijk!

En zaterdag 9 maart ging ik weer op pad. In Schalkhaar dit keer, een thuiswedstrijd dus voor mij. Donderdag 21 februari is kleine Danny geboren. Danny is het eerste kindje van Ruud en Veronika, dus geen broertje of zusje dit keer om te fotograferen.
Maar bij aankomst werd ik wel meteen begroet door een mooie grote lobbes, Frenkie. Frenkie moest even wennen aan mij, maar al snel waren we vriendjes en mocht ik bij hem zitten op de bank.

Franky

Terwijl Ruud thee ging zetten en Veronika met Danny bezig was, kon ik mooi even wat testfoto’s schieten van deze trouwe viervoeter, om zo mijn camera goed in te stellen. Een waardig model, want hij bleef er prachtig voor zitten. Danny was rustig toen ik binnenkwam. Danny is een tevreden mannetje, dus dat beloofde wel veel mogelijkheden voor het maken van foto’s. Eenmaal begonnen bleek dit ook het geval. In de armen van mama of papa was Danny heerlijk rustig. Wel met speentje, want daar is hij niet graag zonder. En na 20 minuutjes was het ook nog eens tijd voor een schone luier en de fles, maar heel ongeduldig was hij niet. De fles was zo op en daarna kon er weer lekker worden geknuffeld. Met mama, papa en natuurlijk maakte ik ook foto’s van het hele gezin, inclusief Frenkie. Frenkie liet wel zien dat Danny welkom is in het gezin en hij goed op hem zal passen. Danny werd overladen met kusjes zodra Frenkie de kans kreeg, vooral van de blote voetjes kon hij maar niet afblijven (en geef hem eens ongelijk, ik heb ook echt een zwak voor blote babyvoetjes!), wat wel hele grappige momenten en leuke foto’s opleverde.

Voetjes wassen 😉

Na ongeveer 1,5 uur zat het er op. Ik heb veel mooie plaatjes geschoten van dit prachtige kereltje Danny, zijn verliefde papa en mama en zijn trouwe vriend Frenkie. De liefde tussen Ruud en Veronika en voor Danny spat van de foto’s af.

Ruud en Veronika, ik vond het erg leuk om foto’s van jullie mooie gezin te mogen maken. Bedankt voor jullie vertrouwen en gastvrijheid. Ik wens jullie heel veel geluk met zijn viertjes en wie weet zien we elkaar in de toekomst nog eens!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s